Gå til hovedindhold

Bliv Danmarks bedste festivalarrangør

Skoleelever i festivalstemning og gule festivaltrøjer. © Klaus Holting for Astra.

Bliv Danmarks bedste

Vi hylder jer, der går det ekstra skridt for at skabe engagement og energi omkring science. Hvis du og din skole eller institution i uge 39 gør noget ekstraordinært for at engagere lokalområdet eller formidle science på en ny, spændende måde, så kan I blive kåret som Årets festivalarrangør.

Årets festivalarrangør kåres i uge 39

Sådan kommer dit arrangement i betragtning

For at komme i betragtning, skal du oprette dit festivalarrangement i festivaloversigten. Hvis dit festivalarrangement har fået støtte fra Nordea-fondens naturvidenskabelige festivalpulje opretter vi det for dig, og du deltager automatisk.

Når du tilmelder en aktivitet til Naturvidenskabsfestival, bliver du automatisk registreret som festivalsarrangør, uanset om din aktivitet er stor eller lille, offentlig eller privat. Alle arrangører bliver nomineret til titlen som Årets Festivalarrangør og får dermed mulighed for modtage årets pris.

Ved at oprette dit arrangement viser du, at du er en del af det landsdækkende fællesskab omkring Naturvidenskabsfestival. Samtidig er du med til at hjælpe sekretariatet, så vi kan blive endnu bedre fremover. Det er en stor hjælp for os at vide hvem, der er med, og hvilke aktiviteter I planlægger. Det gør os skarpere til at give jer arrangører lige præcis det, I har brug for.