Gå til hovedindhold

Bliv Danmarks bedste festivalarrangør

Vi hylder jer, der går det ekstra skridt for at skabe engagement og energi omkring science. Hvis du og din skole eller institution i uge 39 har gjort noget ekstraordinært for at engagere lokalområdet eller formidle science på en ny, spændende måde, så kan I blive kåret som 'Årets festivalarrangør'.

Sådan kommer dit arrangement i betragtning

For at komme i betragtning, skal du oprette dit festivalarrangement i festivaloversigten. Når du opretter dit arrangement, viser du, at du er en del af fællesskabet omkring Naturvidenskabsfestival. NB: Hvis dit festivalarrangement har fået støtte fra Nordea-fondens naturvidenskabelige festivalpulje, deltager du automatisk.

Alle skoler, institutioner, ungdomsuddannelser (HTX, STX, EUD, EUX), andre offentlige uddannelses- eller kulturinstitutioner og andre arrangører under Naturvidenskabsfestivalen kan deltage.

Samtidig er du med til at hjælpe sekretariatet, så vi kan blive endnu bedre fremover. Det er en stor hjælp for os at vide hvem, der er med, og hvad I laver. Der gør os skarpere til at give jer alle lige præcis det, I har brug for.