Gå til hovedindhold

Årets Arrangør

Min nye verden - madsbyparken - naturvidenskabsfesival 2017 - Foto: Sidsel Bjerregaard @Astra

Pris og anerkendelse til dem der booster naturfaglige kulturer.

Prisen “Årets Festivalarrangør” gives til en skole, kommune, arrangørgruppe, netværk eller lignende, der er særligt gode til at bruge Naturvidenskabsfestival som motor for at skabe og vedligeholde naturfaglige kulturer. En flot præmie, der tilpasses vinderen, ledsager prisen. Prismodtagerne offentliggøres under Naturvidenskabsfestival i uge 39. 

Tidligere kåret som Årets festivalarrangør

2020
Karensmindeskolen, Rebild Kommune, blev kåret som Årets Festivalarrangør, fordi de har skabt en stærk naturvidenskabelig kultur på deres skole, og Naturvidenskabsfestival er blevet en fast tradition. Der er store ambitioner, tværfagligt samarbejde og vedholdenhed på Karensmindeskolen. 

 

2019
Vestskovens Naturskole med naturvejleder Inge Christensen i spidsen, blev kåret som Årets Festivalarrangør. Under Naturvidenskabsfestivalen havde naturskolen cirka 400 elever fra Ablertslund og Glostrup Kommuner på besøg, for at studere vandets hemmeligheder under overfladen.

2018
UC Syd, der fik besøg af over 1.200 elever fra 4.- 6. klasse fra Haderslev og Aabenraa Kommuner. Eleverne blev mødt af 50 arbejdende boder og workshops, som 200 studerende på UC Syd havde forberedt. UC Syd har afholdt Naturvidenskabsfestival siden 1998.

2017 
Arrangørgruppen for ‘Bright Green Island - Naturvidenskabsfestival på Bornholm’. Naturvidenskabsfestival bliver brugt som løftestang for at skabe engagerende og lærerig naturfagsundervisning for øens børn året rundt.

2016
Iben Leth Jensen, Stjærskolen. Eleverne skabte en offentlig oplevelsessti med information om hjertet.

2015
Naturvejlederne, Fredericia Kommune. De små underviste de endnu mindre i  byparken.

2014
Metropol og Frederiksberg Kommune. Læreruddannelsen arrangerede en kreativ science fair for alle 8. klasser i kommunen.

2013
Brovst Skole, Jammerbugt. Meget alsidige aktiviteter for 0.-9 klasse under temaet ”Energi til livet”. Samarbejde med erhvervslivet og Teknisk Forvaltning.

2012
Korsvejen skole, Taarnby. Samarbejde mellem udskoling og gymnasieelever.