• Årets festivalarrangør

Årets festivalarrangør

Pris og anerkendelse til dem, der booster naturfag

Hvert år kåres en skole, som har gjort noget helt særligt ud af årets Naturvidenskabsfestival, og som i høj grad har brugt ugen på at pirre elevernes nysgerrighed med naturvidenskab.

Med titlen som årets festivalarrangør følger også en præmie på 15.000 kr. til din skole. Prisen kan skolen bruge på en helt særlig naturvidenskabelig oplevelse.

Konkurrencen løber fra uge 39-45. Du har mulighed for både selv at deltage ved at ligge op fra jeres festivalsuge, men du har også mulighed for at være med til at udpege en vinder. Mere om det, når vi kommer tættere på. 

Hvis du har brug for inspiration til, hvad man kan lave til sin Naturvidenskabsfestival, og i sådan en grad, at man bliver kåret som vinder, kan du blive klogere lige herunder. Vi har nemlig samlet alle de tidligere vindere, så du kan læse om, hvad der gjorde lige netop deres Naturvidenskabsfestival særlig.

astra girl

Tidligere vindere af årets festivalarrangør

Tilmeld vores nyhedsbrev

Vi inspirerer dig, som inspirerer! Du får idéer og ny viden til, hvordan du kan skabe engagerende naturfagsundervisning af høj kvalitet.

Skip to content