Årets festivalarrangør 2023 er fundet

Naturvidenskabsfestival giver hvert år prisen “Årets Festivalarrangør” til en arrangør, der er særligt god til at: 

  • give børn og unge en oplevelse af og forståelse for, at de naturvidenskabelige og teknologiske fag er relevante, kan påvirke deres hverdag, og at de ved at bruge naturvidenskabelige metoder kan udforske, forstå og forandre verden
  • styrke praksisfællesskabet blandt lærere og elever
  • skabe samarbejde og partnerskaber i lokalområdet
  • skabe værdi, der kan gavne skolen fremadrettet.

 

Det faglige panel har valgt at give prisen til Skelbæk Friskole, Stevns Kommune. 

Skelbæk Friskole er valgt på baggrund af et ekstraordinært arrangement, der ikke blot involverer egen skole, men også to naboskoler. Det vidner om, at Skelbæk Friskole prioriterer samarbejde og partnerskaber i lokalområdet, som panelet er særligt begejstrede for. Samtidig viser det også, at de har brugt festivalen som mere end blot en emneuge, hvilket er yderst bemærkelsesværdigt. Skelbæk Friskole har desuden formået at aktivere eleverne med de mange workshops, forsøg og shows, som deres uge har bestået af. 

Skelbæk Friskole har deltaget i festivalen i flere år og har løbende arbejdet på at skabe den bedste festival for dem selv og for lokalområdet. Det udviser et engagement, som vi gerne vil anerkende med prisen for årets festivalarrangør. 

Skelbæk Friskole modtager udover titlen 15.000 kr., som kan bruges på en naturvidenskabelig oplevelse eller noget udstyr.

Når konkurrencen for 2024 er i gang, og du har mulighed for at stemme, vil deltagerne dukke op her på siden.

astra girl
Skip to content