Gå til hovedindhold

Bliv samarbejdspartner

Støt aktivt op om den nationale dagsorden om at højne naturfaglig dannelse og skabe interesse for STEM-uddannelser. Bliv ambassadør for naturvidenskaben og giv børn og unge et unikt møde med naturvidenskaben og dens mennesker. 

Virksomheder, organisationer, videregående uddannelser, universiteter, science centre, akvarier, museer, zoos, formidlingsordninger samt alle typer af fagpersoner, der anvender naturvidenskab og teknologi i deres fag kan blive samarbejdspartnere.

Lad jeres fagpersoner være ambassadører for naturvidenskaben
Videnskaben på Besøg er Naturvidenskabsfestivals formidlingsordning, hvorigennem 24.000 børn og unge for besøg af videnskaben i uge 39. 

Hvorfor ikke opmuntre og belønne medarbejdernes deltagelse i Naturvidenskabsfestival og gøre det til en del af jeres kampagne eller CSR-program?  Læs om Videnskaben på besøg her.

Inviter skoler til undervisningsforløb eller virksomhedsbesøg hos jer
Indtast en beskrivelse af det eleverne kan opleve, når de kommer besøg hos jer, i Festivaloversigten. Er I i tvivl om hvordan I gríber det an? Kontakt os og få vejledning.

Live stream fra jeres science center, laboratorie, værksted eller lignende
I 2020 benyttede flere eksterne arrangører sig af muligheden for at live-streame. 4000 elever var med hjemme fra klasserne. Læs mere her.

Sæt jeres ressourcer i spil
Har I en case eller et undervisningsforløb, der relaterer sig til årets tema, ideer til eksperimenter, mulighed for at sponsorere materialer, der lægger op til årets tema eller lignende?

Uanset om emnet for jeres forskning eller organisation passer lige til årets tema eller ej, så kontakt os og få en snak om hvordan I kan bidrage.