Gå til hovedindhold

Styrk den naturfaglige kultur på din skole

Aalborg Zoo - Naturvidenskabsfestival 2018 - ©Astra

Når du samler dine kolleger til den årlige Naturvidenskabsfestival, skaber du en anledning til, at elever og lærere får fælles oplevelser, der sætter spot på naturfagene på nye, overraskende måder. Det giver inspiration, der kan bruges resten af året - og et solidt bidrag til en stærk naturfaglig kultur på skolen.

I kan bruge Naturvidenskabsfestival til at eksperimentere med nye materialer og metoder, få tid til at fordybe jer i ny faglig viden, og I kan styrke jeres egne og kollegernes kompetencer i praksis og teamsamarbejde i naturfagene.

Festivalen kan også handle om at kigge udad og samarbejde med virksomheder i lokalområdet eller skabe oplevelser sammen med andre skoler.

PDF iconinspirationsfolderen fra Naturvidenskabsfestivalen får du et overblik over, hvilke tilbud festivalens sekretariat har til dig og dine kolleger, når I går i gang med at planlægge jeres egen Naturvidenskabsfestival.

“Naturvidenskabsfestivalen er med til at få skolernes andre lærere til at sætte fokus på naturvidenskab, og nu er det lykkedes, at alle klasser som udgangspunkt har temauge i uge 39 med fokus på naturvidenskab, herunder matematik.”

 
Snerle Jannsen, lærer på Gerbrandskolen