Elever laver show til Naturvidenskabsfestival

Store arrangementer

Gør jeres arrangement til en god læringsoplevelse

Over hele landet inviterer ungdomsuddannelser, kommuner, professionshøjskoler og eksterne læringsmiljøer til naturvidenskabsfestival i storskala for lokale elever og lærere. 

Eksempler på tidligere arrangører er: Kattegatcentret, Naturkraft, Naturcenter Amager Strand, Aalborg Zoo, Læringsambassaden i Skive og mange andre

At gennemføre et stort arrangement til festivalen kræver en stor indsats med planlægning, koordinering og kommunikation.

astra girl

Sammen om naturfag i Skive

I Skive Kommune har de vist, at det kan lade sig gøre og har samtidig styrket den naturfaglige kultur.

Her blev over 1.000 børn inviteret til en central Naturvidenskabsfestival i uge 39. Aktiviteten samlede skoler, daginstitutioner, museer og naturvejledere om vilde oplevelser med naturvidenskab.

astra girl

“Vi holder Naturvidenskabsfestival centralt for at skabe samhørighed på tværs af kommunen. Vi vil vise, at det er noget, vi er sammen om. Når man kommer herind og møder op til 500 andre børn, så får vi følelsen af at være sammen om naturvidenskab i denne uge.”

Søren Sohn, naturfagskoordinator ved Læringsambassaden i Skive

Har du spørgsmål?

Skriv til info@naturvidenskabsfestival.dk

Tilmeld vores nyhedsbrev

Vi inspirerer dig, som inspirerer! Du får idéer og ny viden til, hvordan du kan skabe engagerende naturfagsundervisning af høj kvalitet.