Gå til hovedindhold

Naturvidenskabsfestivals uddelingspulje

Puljen støttede i 2019 aktiviteter, der bidrager til at børn og unge udvikler naturfaglig kompetence gennem nye og spændende oplevelser, der relaterer sig til festivalens tema: Vandets hemmeligheder.

Carlsberg Mindelegat støtter puljen, der i 2019 uddelte i alt 1 mio. kr. til 83 arrangementer i forbindelse med Naturvidenskabsfestival i uge 39. 

Afrapportering

I uge 38 får alle bevillingshavere et link på e-mail til afrapporteringsformularen. Frist for afrapportering er 1. december 2019. Udbetalinger finder sted fra december. 

Tidsplan 2019

  • Torsdag d. 16. maj kl. 12.00: Frist for ansøgning.
  • Ultimo juni: Alle ansøgere får svar pr. e-mail. 
  • Uge 39: Bevilgede projekter afholdes.
  • 1. december: Sidste frist for afrapportering.
  • Dec. 2019 - jan. 2020: Udbetaling.

Ofte stillede spørgsmål

Er det muligt at søge puljen på andre tidspunkter eller at skubbe deadline?
Svar: Nej.

Jeg har ikke fået en kvittering, har I så modtaget min ansøgning?
Svar: Nej, hvis du ikke har modtaget en kvittering pr. mail, har vi ikke modtaget din ansøgning. Kig efter i din spamfolder, om kvitteringen skulle være havnet der. 

Hvad sker der, hvis min ansøgning har fået en bevilling, men det senere viser sig, at kun en del af aktiviteten kan gennemføres, eller den kan gennemføres i ændret form?
Svar: Kontakt projektleder Ea Eskildsen og forklar ændringerne. Hun tager stilling til, om bevillingen kan opretholdes. Det væsentlige er, at I stadig opfylder de samme formål, som I fik bevillingen på baggrund af.