Stor begejstring ved sceneshow
  • Festivalpulje

Festivalpulje

Gør dine ideer til virkelighed med festivalpuljen

Festivalpuljen støtter aktiviteter og arrangementer under Naturvidenskabsfestival i uge 39. 

Har du planer om indkøb af nyt grej til din festivalaktivitet, en tur ud af huset for hele klassen eller et samarbejdsprojekt med naboskolen? Så søg Festivalpuljen om op til 20.000 kr. 

Festivalpuljen støtter aktiviteter, der bidrager til at børn og unge udvikler naturfaglig kompetence gennem nye og spændende oplevelser. Aktiviteterne skal foregå under Naturvidenskabsfestival i uge 39. Alle - både skoler, ungdomsuddannelser, kommuner, museer, biblioteker m.v. - kan søge.

Få adgang til at søge festivalpuljen

Tilmeld din skole som festvaldeltager og søg festivalpuljen. Hvis din skole allerede er tilmeldt, kan du se hvordan du søger puljen i din bekræftelsesmail, som du modtog ved tilmelding.

astra girl

Pengene fra festivalpuljen har givet os mulighed for at købe udstyr og materialer nok til at mange elever har kunne deltage aktivt i de forskellige aktiviteter på samme tid, hvilket har givet eleverne oplevelsen af at være en del af noget større. Dermed kan festivalen betragtes som det første dybe spadestik i udviklingen af skolens naturfaglige kultur

Lærer fra Sct. Mariæ Skole

Tak til Poul Due Jensens Fond

Festivalpuljen støtter aktiviteter, der bidrager til at børn og unge udvikler naturfaglig kompetence gennem nye og spændende oplevelser under Naturvidenskabsfestival i uge 39.

Poul Due Jensens Fond (Grundfos Fonden) støtter puljen 2021-23. 

 

Logo Poul Due Jensens Fond

Har du spørgsmål?

Skriv til info@naturvidenskabsfestival.dk

Tilmeld vores nyhedsbrev

Vi inspirerer dig, som inspirerer! Du får idéer og ny viden til, hvordan du kan skabe engagerende naturfagsundervisning af høj kvalitet.

Registrer din festival

Få adgang til fordele ved at registrere din skole som festivaldeltager.

 

Skolens oplysninger

Skolens kontaktperson

Skip to content