Aktiviteter du kan besøge > AKTIVITET

 
 
 
 
 
 

På jagt som flagermus

I efteråret 2023 udvikler vi et forløb, som handler om, hvordan flagermus jæger, og det indeholder både formidlermanuskript (til formidler/underviser), lærervejledning og elevark.

I efteråret 2023 udvikler vi et forløb, som handler om, hvordan flagermus jæger. Det er et forløb med tilhørende formidlermanuskript (til formidler/underviser), lærervejledning og elevark. Der vil også blive lavet en kort videopræsentation, som læreren kan vise eleverne, før de skal ud til forløbet. Forløbet udvikles i august og september, testes i uge 39 og vil derefter være muligt at booke for skoleklasser.

Vi tager udgangspunkt i en undersøgende tilgang, og forløbet udvikles med afsæt i 5E-modellen. I forløbet får eleverne lejlighed til at arbejde med deres egne hypoteser og undersøgelser. Forløbet foregår i naturen og varer 3 timer. Forløbet vil blive tilpasset tre forskellige lokaliteter (Kongskilde Naturcenter i Sorø, Rådmandshaven i Næstved og Gunderslevholm Gods), så skoler fra forskellige steder vil have let adgang til at prøve forløbet.

Vi vil desuden udvikle en variant af forløbet, som kan foregå om aftenen og tilbyde dette til skoleklasser på lejrtur og til klassearrangementer.

Skip to content