Festivaloversigt - den blaa planet

Festivaloversigt > AKTIVITET

 
 
 
 
 

Havdetektiverne

Hvordan er de vandlevende dyr tilpasset til et liv i det våde element og hvordan overkommer de for os utænkelige udfordrende forhold?

Hvordan er de vandlevende dyr tilpasset til et liv i det våde element? Hvordan finder fisk vej, når de ikke kan se? Hvordan holder man varmen i iskoldt vand?

Dette og meget mere forsøger vi at finde svarene på under dette års Naturvidenskabsfestival på Den Blå Planet, når vi sætter fokus på vandets gådefulde verden. Der er flere muligheder for at deltage.

• Skoletjenesten laver workshops, hvor eleverne selv undersøger, hvordan en fisk kan finde vej uden øjne og vi kigger nærmere på øjne fra forskellige dyr. Forløbet varer en time og består af to workshops á 30 minutter. (OBS vær opmærksom på mere betaling for undervisning)

• I udstillingen kan eleverne være havdetektiver og udforske vandets mysterier på forskellige poster hos Nordregårdsskolens 9. klasser. Sammen undersøger I forskellige sære tilpasninger, man møder hos dyr, der lever i vand.

I kan gå på opdagelse i posterne i udstillingen på Den Blå Planet fra vi åbner kl. 10.00 og frem til kl. 13.00. Det er muligt at besøge de bemandede formidlingsposter alle dage undtagen onsdag.

Tilmeld dig og din klasse til workshoppen eller besøg Den Blå Planets udstilling på egen hånd under Naturvidenskabsfestivalen – husk at booke jeres besøg uanset hvad via dette link

 

Støttet af Festivalpuljen 2022

Mandag 

Tirsdag 

Torsdag 

Fredag 

Skip to content