Festivaloversigt 2022

Festivaloversigt > AKTIVITET

 
 
 
 
 

Herregårdenes gådefulde videnskaber

Det særligt tilrettelagte materiale udforsker herregårdenes videnskabshistorie. Materialet skaber nye rammer for undersøgelse af herregårdenes gådefulde videnskaber landet over.

Meld din klasse til Herregårdsdage for skoler 2022 senest 19. august. Herefter modtager I en gratis materialekasse, som kan bruges i forbindelse med Naturvidenskabsfestivalen i uge 39.

I bestemmer selv, om I vil besøge en herregård eller gøre brug af materialet hjemme på skolen. Vi hjælper gerne med at finde en herregård I kan besøge.

Datidens adelsfolk bedrev videnskab og brugte enormt mange ressourcer på at udvikle og anvende videnskabelige samlinger på deres herregårde.

I samspil med herregårdenes naturlandskaber lægger materialet fokus på videnskabshistorie, naturvidenskabelig undersøgelse og perspektivering og skaber rammerne om en gribende fortælling der understreger naturens mystik og gådefuldhed i et historisk perspektiv.

Du tilmelder din klasse ved at sende en mail til Anders Sinding på ans@gammelestrup.dk med information om klassetrin og antal elever.

 

Støttet af Festivalpuljen 2022

Mandag 

Tirsdag 

Onsdag 

Torsdag 

Fredag 

Lørdag 

Søndag 

Skip to content