Aktiviteter du kan besøge > AKTIVITET

 
 
 
 
 
 

Inflight call med Andreas Mogensen

I uge 39 byder Naturvidenskabsfestival på en unik mulighed for at møde Andreas Mogensen.

På Planetarium i København vil det tirsdag d. 26. september være muligt for udskolingsklasser og ungdomsuddannelser at deltage i et inflight call med Andreas Mogensen. Andreas vil være direkte igennem fra Den Internationale Rumstation (ISS) og svare på spørgsmål fra elever rundt om i landet. Det vil samtidig være muligt at livestreame eventet online. 

Udover direkte forbindelse til Andreas Mogensen vil der være en sjælden mulighed for at møde fire eksperter, der med hver deres faglighed belyser forskellige udfordringer inden for fremtidens rumfart. Eksperterne består af en vaskeægte rumjurist, en astrofysiker, samt Termaspace, som vil fortælle om energiforsyning, og Nordic Harvest, som arbejder med vertikalt landbrug. 

Der bliver mulighed for at stille eksperterne spørgsmål og få inspiration og idéer til at arbejde med undervisningsmaterialet, Fremtidens Rumstation. Materialet sætter fokus på, hvordan fremtidens rumstation kan gøres 100% bæredygtig, når fremtidige rumrejser bevæger sig endnu længere ud i rummet.

Det koster ikke noget at deltage, hverken fysisk eller online, men det kræver billet. 

Det fysiske arrangement afholdes fra kl. 11.00-13.20. Vi anbefaler, at ankomst sker mellem 11.00 – 11.30, da I både skal have afsat overtøj og modtage snackposer. 

Online-arrangementet afholdes fra 11.45-13.20. Live-streamingen starter præcis kl. 11.45, men vi anbefaler, at du sidder klar i hvert fald 5 minutter før. 

OBS: Eftersom der er et væld af forholdsregler i forbindelse med en rumrejse, kan vi ikke garantere, at der ikke sker ændringer. Men vi lover, at vi melder det ud ved tilmelding.

Tirsdag 

 
Skip to content