Aktiviteter du kan besøge > AKTIVITET

 
 
 
 
 
 

Space Science Camp West

En todages camp, hvor der veksles mellem foredrag og teoretisk og eksperimentelt gruppearbejde omkring design af raketter, brændstof, rummedicin, rumpsykologi, Power-to-X med mere.

SPACE SCIENCE CAMP WEST FOR STUDERENDE FRA 13 TIL 19 ÅR

ONSDAG DEN 27. OG TORSDAG DEN 28. SEPTEMBER 2023 PÅ RYBNERS GYMNASIUM I ESBJERG

Rumfart er ikke længere science fiction. Rumfart er en hastigt voksende industri med masser af muligheder for unge med interesse for teknologi og videnskab.

På Space Science Camp West vil du blandt andet kunne høre om planer for en rumhavn i Danmark, raketbyggeri på Danmarks Tekniske Universitet, grøn energiproduktion, rumturisme og satellitter.
Sammen med dit hold skal du designe den mest effektive raket. Desuden skal du konkurrere omkring en virtuel opsendelse af en raket. Du får undervisning af og hjælp fra rumingeniører, forskere, en raketbygger, erfarne gymnasielærere og finalister fra Unge Forskere. Du får mulighed for anvende en 3D-­printer og opleve den Internationale Rumstation i Virtual Reality.

TILMELDING
Prisen er 250 kroner inklusive forplejning. Har du ikke mulighed for at betale, kan du anmode om en friplads.

For tilmelding send en e­mail til: ol@rybners.dk med titel ”Space Science Camp West“. Inkludér dit navn, din alder, din skole og nogle få linjer om, hvorfor du gerne vil deltage.
Fristen er 16.juni.
Senest 23. juni får du at vide, om du har fået en plads.

EuroSpaceport er en dansk virksomhed, der har som mål at udbrede kendskabet til rumindustrien og på sigt bygge en eller flere rumhavne i Nordeuropa. Virksomheden ønsker at inspirere unge til at studere naturvidenskab og afholder derfor science camps med fokus på rumfart. Rybners Gymnasium er et af Danmarks største gymnasier. ScienceCenterEsbjerg har til formål at fremme interessen for naturvidenskab i Esbjerg.

Onsdag 

Torsdag 

Skip to content