Gør det sammen

Brug festivalen til at udvikle samarbejde om undervisning

Naturvidenskabsfestival er en oplagt mulighed til at afprøve og udvikle nye tilgange til undervisningen. Gennem små handlinger kan festivalen være med til at skabe kvalificerede ændringer i egen praksis.

Samtaleværktøjet “Didaktisk udviklingsrum” lægger op til, at lærere og leder arbejder sammen om at opbygge faglige fællesskaber, der understøtter, at I udvikler jer professionelt sammen.

Tag udgangspunkt i jeres ønsker og erfaringer, beslut jer for, hvad I gerne vil afprøve og saml viden (data) ind fra festivalugen. Brug det til en didaktisk refleksion og kvalificering af jeres praksis.

Involver jeres leder og afprøv det sammen med en kollega eller i jeres fagteam.

astra girl

Sådan kan I udvikle praksis sammen

astra girl

Værktøjet ‘Didaktisk udviklingsrum’

Her et værktøj, I kan bruge, til at udvikle jeres samarbejde om undervisningen. Brug det, så det passer til jeres skole.

Udvikling af egen praksis

Har I lyst til at læse mere, om hvordan man kan udvikle egen praksis og styrke samarbejdet på skolen, se Udviklingsredskab målrettet ledelse.

Brug jeres naturfagsvejleder

Hvis skolen har en naturfagsvejleder, kan vedkommende være en god sparringspartner for udvikling af jeres samarbejde.

Find din naturfagsvejleder på Astra.dk

Tilmeld vores nyhedsbrev

Vi inspirerer dig, der inspirerer! Med gode idéer, ny viden og inspiration til hvordan du kan skabe engagerende undervisning i naturfagsundervisning af høj kvalitet.

Skip to content