Undervisning

Hvert år udvikler vi undervisningsmaterialer og værktøjer, der klæder dig på til at holde Naturvidenskabsfestival. Materialerne bliver tilgængelige her på siden i løbet af sommeren.

Festival med et formål

Hvis du er naturfagsvejleder eller står for at at samle trådene, når dette års festival skal planlægges, så kan du bruge vores planlægningsværktøj til at indkredse formålet med Naturvidenskabsfestivalen.

Tema

Gådefulde verden: verden er fuld af gåder. Gå på jagt med naturvidenskaben i festivalens tema, som fejrer store gennembrud og ny viden. Med temaet gådefulde verden går vi i forskernes fodspor og undersøger videnskabens dilemmaer.

Tidslinje

Her kan du se tidslinjen for Naturvidenskabsfestival 2022.

Video om hvordan du deltager i Naturvidenskabsfestival

Hvordan

Her på siderne kan I få et overblik over forskellige værktøjer og byggesten fra Astra, som I kan benytte jer af og som forhåbentlig kan bidrage til at skabe gode rammer for jeres festival.

Tilmeld

Tilmelding dig Naturvidenskabsfestival her på siden. Tilmeldingen åbner d. 10. maj 2022.

Festivaloversigt

Her viser vi alle skoler, ungdomsuddannelser, kommuner, kulturinstitutioner m.fl., som har tilmeldt sig festivaloversigten.

Festivalpulje

En tur ud af huset, nyt grej eller særlige samarbejder? Festivalpuljen støtter aktiviteter, der bidrager til at børn og unge udvikler naturfaglig kompetence gennem nye og spændende oplevelser.

Søg festivalpuljen

Festivalpuljen er åben for ansøgninger og deadline er 10. maj 2022.

Vejledning

Alle kan søge puljen, som er for både grundskoler, erhvervsskoler, gymnasier, kommuner, museer mfl. Du skal blot sikre dig, at du overholder retningslinjerne, som kan downloades her på siden.