Gå til hovedindhold

Tilmeld din festival

Når I tilmelder jeres arrangement vises det i festivaloversigten. Her kan I få et samlet overblik over tilmeldte arrangementer, få inspiration til jeres eget arrangement eller se, om der er andre skoler i nærheden, der også deltager i Naturvidenskabsfestival.

  • Ved tilmelding senest 14. september: I får tilsendt et gratis festivalkit, som kan være med til at gøre jeres festival festlig og farverig. Festivalkittet indeholder bl.a. bannere, balloner, vimpelranker og et udvalg af bøllehatte og kasketter.
  • Ved tilmelding senest 14. september: De første 300, der tilmelder deres arrangement, får tilsendt årets festivalforsøg, som er en materialekasse med et klassesæt, der indeholder frø fra otte udvalgte bi-planter, et par lupper og en flot plakat med alle Danmarks vilde biersamt Mikroforsker-materialer til indskolingen fra Krible Krable. 
  • Når I tilmelder jeres arrangement i festivaloversigten hjælper I os samtidig med festivallens presseindsats og optælling til brug for fundraising. 
Offentliggøres ikke
fx “Helt vildt på Østre Skole”, “Biotopia i Brande”, “Ude og inde på Søborg Skole”
Beskriv de konkrete aktiviteter I vil foretage jer med eleverne og evt. hvordan årets tema Helt vildt indgår. Hvis I gerne vil have besøgende, så husk at medtage information om, hvordan man tilmelder sig.
Hvordan styrker din festival eleverne? Fx kompetencer, fællesskab, forståelse af omverdenen eller andet? (Beskrivelsen offentliggøres ikke)
Hvordan styrker din festival fx praksis inden for naturvidenskabelig arbejdsmetode, inddragelse af lokalområde, tværfagligt samarbejde, problembaseret undervisning eller andet? (Beskrivelsen offentliggøres ikke)

Vi gør opmærksom på at vi opbevarer oplysninger om arrangørerne, jvnf. Astras privatlivspolitik og at Astra kan kontakte arrangørerne i forbindelse med afviklingen af Naturvidenskabsfestival 2021.