Elever med hænderne i vand
  • Undervisning

Undervisning

Temabaserede aktiviteter til alle niveauer 

Til årets tema udvikles undervisningsmateriale, der består af aktiviteter og andre tilbud målrettet indskoling, mellemtrin, udskoling og ungdomsuddannelser.

Undervisningsmaterialet kommer med forslag til, hvordan I kan sammensætte en uge 39 under årets tema. Materialet er samtidig undersøgelsesbaseret med et kompetenceorienteret fokus.

Derudover lægges der op til, at I som naturfagsteam kan bruge ugen som didaktisk udviklingsrum.

Nedenfor ses forslag udviklet til temaet Gådefulde verden i 2022

Undervisningsmateriale for 2023

Hvis du tilmelder din skole som festivaldeltager, får du adgang til dette års materiale.

astra girl

Indskolingen 2022

Dette forslag til hvordan uge 39 kan organiseres, blev udviklet til temaet ‘Gådefulde verden’ i 2022. Hver dag er bygget op på samme måde og starter med en festivalaktivitet. Gådefulde verden til indskolingen tager udgangspunkt i Naturvidenskabens ABC erkendelse 7 Alt i universet er opbygget af små partikler.

astra girl

Mellemtrinnet 2022

Dette forslag til hvordan uge 39 kan organiseres, blev udviklet til temaet ‘Gådefulde verden’ i 2022. Hver dag er bygget op på samme måde og starter med en festivalaktivitet. Forløbet herunder tager udgangspunkt i Naturvidenskabens ABC erkendelse 7 Alt i universet er opbygget af små partikler og inddrager ultra:bit.

astra girl

Udskolingen 2022

Dette forslag til hvordan uge 39 kan organiseres, er udviklet til temaet ‘Gådefulde verden’ i 2022. Hver dag starter med en festivalaktivitet. Ugen tager udgangspunkt i Naturvidenskabens ABC  erkendelse 7 Alt i universet er opbygget af små partikler, og dykker ned i erkendelse 3 Jordens ressourcer er konstante og indgår i et kredsløb, erkendelse 4 Naturen er rig på biodiversitet og erkendelse 9 Energien i universet er bevaret, men kan ændres fra en form til en anden, samt inddrager ultra:bit.

astra girl

Har du spørgsmål?

Skriv til info@naturvidenskabsfestival.dk

Tilmeld vores nyhedsbrev

Vi inspirerer dig, som inspirerer! Du får idéer og ny viden til, hvordan du kan skabe engagerende naturfagsundervisning af høj kvalitet.

Registrer din festival

Få adgang til fordele ved at registrere din skole som festivaldeltager.

 

Skolens oplysninger

Skolens kontaktperson

Skip to content