Indskolingselev

Indskoling

Hold festival for indskolingen

Her et bud på, hvordan en uge 39  under temaet ‘Gådefulde verden’ kan se ud. Hver dag er bygget op på samme måde og starter med en festivalaktivitet. Lad eleverne få et indblik i videnskabens gådefulde verden med fokus på videnskab, videnskabsfolk og naturvidenskabelige metoder. Gådefulde verden til indskolingen tager udgangspunkt i Naturvidenskabens ABC erkendelse 7 Alt i universet er opbygget af små partikler.

Se forslag til, hvordan ugen kan organiseres herunder.

astra girl

Værktøjet 'Festival med et formål'

Brug dette planlægningsværktøj til at indkredse jeres formål med Naturvidenskabsfestivalen og planlægge jeres aktiviteter. Et eksempel på en udfyldt version er på vej.

Læs mere om hvordan du holder festival med et formål. 

astra girl

Aktiviteter og elevark

Her finder du temabaserede aktiviteter og elevark, du kan bruge i festivalugen. Pluk i de aktiviteter, du gerne vil lave med dine elever, eller tag udgangspunkt i den ugeplan, du kan finde ovenover.

astra girl

Didaktisk udviklingsrim

Brug festivalen som et didaktisk udviklingslaboratorium for nye muligheder at arbejde på, undersøge et fælles spørgsmål eller dykke ned i et fælles emne, på tværs af klasser og årgange.

Benyt jeres refleksioner og erfaringer fra ugen som afsæt til refleksion og diskussion i naturfagsteamet eller mellem naturfagskollegaer. Det kan I fx gøre ved at reflektere over dagens didaktiske fokus.

Vis din festival frem

Del din festivalaktivitet med os i Festivaloversigten. Her kan du også hente inspiration fra andre, der holder Naturvidenskabsfestival.

Har du spørgsmål?

Skriv til info@naturvidenskabsfestival.dk

Tilmeld vores nyhedsbrev

Vi inspirerer dig, som inspirerer! Du får idéer og ny viden til, hvordan du kan skabe engagerende naturfagsundervisning af høj kvalitet.