Elever i festival T-shirts

Tema: Ud i universet

Tema 2023: Ud i universet

Løft blikket, se ud. Ude i universet findes milliarder af galakser med milliarder af stjerner. Universet er fundamentalt fænomenalt. Vilde, forunderlige - og bare for underlige svar gemmer sig blandt alt stof og energi.

I årets tema ’Ud i universet’ tager vi ud i rummet på jagt efter svar på nogle af de allerstørste spørgsmål. I anledning af den anden rummission, mission Huginn, med dansk deltagelse af Andreas Mogensen, vil Naturvidenskabsfestival 2023 have rummet som tema.

Temaet udfoldes i tre undertemaer, som giver mulighed for at dykke ned i en afgrænset del af temaet. ‘Ud i universet’ kan udfoldes i hver af de tre underemner, men med hvert sit fokus. I de tre underemner findes masser af inspiration og idéer til, hvordan I kan bruge årets tema i jeres Naturvidenskabsfestival.

astra girl
Rummet påvirker din hverdag. Dette undertema lægger op til, at I arbejder med fx teknologi, viden og data, der påvirker hverdagen.
Tanker om livet i rummet er noget, der kan sætte enhver livlig fantasi på himmelfart. Hvad kræver det, hvordan kommer man derud, og ville du selv med?

Har du spørgsmål?

Skriv til info@naturvidenskabsfestival.dk

Tilmeld vores nyhedsbrev

Vi inspirerer dig, som inspirerer! Du får idéer og ny viden til, hvordan du kan skabe engagerende naturfagsundervisning af høj kvalitet.

Registrer din festival

Få adgang til fordele ved at registrere din skole som festivaldeltager.

 

Skolens oplysninger

Skolens kontaktperson

Skip to content