Elever i festival T-shirts

Tema: Ud i universet

Tema 2023: Ud i universet

Løft blikket, se ud. Ude i universet findes milliarder af galakser med milliarder af stjerner. Universet er fundamentalt fænomenalt. Vilde, forunderlige - og bare for underlige svar gemmer sig blandt alt stof og energi.

I årets tema ’Ud i universet’ tager vi ud i rummet på jagt efter svar på nogle af de allerstørste spørgsmål. I anledning af den anden rummission, mission Huginn, med dansk deltagelse af Andreas Mogensen, vil Naturvidenskabsfestival 2023 have rummet som tema.

Temaet udfoldes i tre undertemaer, som giver mulighed for at dykke ned i en afgrænset del af temaet. ‘Ud i universet’ kan udfoldes i hver af de tre underemner, men med hvert sit fokus. I de tre underemner findes masser af inspiration og idéer til, hvordan I kan bruge årets tema i jeres Naturvidenskabsfestival.

astra girl
Rummet påvirker din hverdag. Dette undertema lægger op til, at I arbejder med fx teknologi, viden og data, der påvirker hverdagen.
Tanker om livet i rummet er noget, der kan sætte enhver livlig fantasi på himmelfart. Hvad kræver det, hvordan kommer man derud, og ville du selv med?

Har du spørgsmål?

Skriv til info@naturvidenskabsfestival.dk

Tilmeld vores nyhedsbrev

Vi inspirerer dig, som inspirerer! Du får idéer og ny viden til, hvordan du kan skabe engagerende naturfagsundervisning af høj kvalitet.