Gå til hovedindhold

Undervisningsforløb

Her finder du en samlet oversigt over alle undervisningsforløb, der passede til temaet i Naturvidenskabsfestival 2020 - Store Opdagelser. Et forløb består typsik af flere aktiviteter sat sammen under 'én faglig hat'. 

 

Du kan benytte filtrene, så du kan finde forløb frem til hvert underemne under årets tema, ligesom du kan søge på klassetrin. 

Husk at klikke på den røde knap 'Søg', først der bliver din søgning synlig.

Din søgning matcher 27 materialer

Fisk og havmiljø

Dette undervisningsforløb er beregnet på at give eleverne kendskab til problemerne omkring havforureningen, hvordan denne påvirker fiskene og andre dyr i havet. Elever og lærer får inden besøget tilsendt generel information om emnet. På besøgsdagen indleder havbiologen undervisningen med et...
5. klasse til C-niveau

Galapagos - voldsomme vulkaner og drabelige dyr

Inspiration til fællesfaglig forløb OBS! Udviklet til Fælles Mål 2009 Storylineforløb om en elev som skal med sin far til Galopagosøerne. Faderen skal arbejde på Charles Darwins forskningscenter. Eleven får til opgave at hjælpe faderen i forbindelse med et besøg af en lokal 7. klasse. Læringsmål...
7. klasse til 8. klasse

En dag som radiograf

"En dag som radiograf" er et komplet undervisningsforløb til gymnasiets fysikfag. Forløbet strækker sig over 12 lektioner inklusiv en workshop på radiologisk afdeling.
C-niveau til A-niveau

Nyheder fra en varm fremtid

Nyheder fra en varm fremtid er et supplerende undervisningsmateriale til undervisningen i bæredygtighed og klimaproblematikker i primært naturfagene og samfundsfag i 7. – 10. klasse.
7. klasse til 10. klasse

Bæredygtig udvikling

Det naturfaglige projektforløb “Bæredygtig udvikling” har fokus på, hvilke handlemuligheder den enkelte har i forhold til at agere til gavn for en mere bæredygtig udvikling.
8. klasse

Andreas Mogensen Skoleforløb for udskolingen

I undervisningsforløbet for de større klasser 7.-10. klasse vil være fokus på de emner, der skal gennemgås i de større klasser heriblandt: Solsystemets og universets opbygning, rumfart, galakser og stjerner og et særligt temaforløb med fokus på Andreas Mogensens mission til rummet.
7. klasse til 10. klasse
Exoskeletter i biologi og teknologi

Exoskeletter i biologi og teknologi

Dette forløb handler om exoskeletter i naturens og teknologiens verden. Forløbet består af to sammenhængende dele: Et med fokus på leddyr og deres exoskelet og de evolutionære fordele og ulemper herved, og et med fokus på exoskeletinspirerede løsninger på faldskader, samt en afsluttende perspektivering.
8. klasse

Rumfartsskolen

Med Rumfartsskolen kan et gymnasium arbejde med rumfart på tværs af studieretninger og i samarbejde med danske rumfartsvirksomheder.
C-niveau til A-niveau