Book oplæg

Giv din klasse et møde med virkeligheden

Få besøg af forskere, studerende, fagfolk og andre, der arbejder med naturvidenskab, teknologi og sundhed og hør dem fortælle deres egen naturvidenskabelige historie.

Alle oplæg afholdes i forbindelse med Naturvidenskabsfestival i uge 39. Det er gratis at bestille et oplæg, men skolen skal betale oplægsholderens transportudgifter.

Booking åbner her på siden

På grund af tekniske årsager er vi desværre ikke klar til at åbne Videnskaben på besøg for booking. Men du kan skrive dig på interesselisten nedenfor, så får du besked direkte på mail lige så snart det bliver muligt at booke et oplæg.

 
 
astra girl

Interesseliste for Videnskaben på Besøg

Sådan booker du

  1. Brug søgefunktionen til at finde det oplæg der passer bedst til jeres Naturvidenskabsfestival. Søg fx på klassetrin, region, tidspunkt eller emne.
  2. Der kan maksimalt bookes 3 oplæg pr. skole. 
  3. Klik på knappen “bestil” og besvar spørgsmålene i formularen.
  4. Jeres anmodning bliver nu sendt til behandling. Nogle oplæg ønskes af mange skoler, og vi forsøger sammen med oplægsholderen at fordele oplæggene bedst muligt. 
  5. Hvis jeres bestilling bliver godkendt, skal I aftale de nærmere detaljer direkte med oplægsholderen.
astra girl

Kender du en oplagt oplægsholder?

Kender du en engageret scienceformidler, så tip gerne vedkommende om at melde sig som oplægsholder.

Har du spørgsmål?

Skriv til info@naturvidenskabsfestival.dk

Tilmeld vores nyhedsbrev

Vi inspirerer dig, som inspirerer! Du får idéer og ny viden til, hvordan du kan skabe engagerende naturfagsundervisning af høj kvalitet.