Oversigt

Oplæg og arrangementer i uge 39

  • Område

  • Vis kun

  • Niveau

  • Emneord

  • Ryd søgning
Oplæg
Enzymer er naturens eget værktøj. De værktøjer kan vi bruge til at sikre, at vi lever mere bæredygtigt. Eleverne vil blive inddraget i små forsøg og quizzer.
Oplæg
Oplægget dækker katalysatorer, deres funktion og teorien bag. Dette sættes sammen med materialevidenskab i form af high-entropy alloys, og hvordan man kan optimere katalysatorer for at skabe grøn energi.
Arrangement
Vi blander FFF med en ny naturplan, undervisning af yngre elever, frivillige seniorer støtter op, og vi arbejder sammen om at bruge og forstå naturen på en bæredygtig måde.
Arrangement
Vi vil ved hjælp af 3D-lerprinter udforme kunstige stenrev. Disse skal laves af ler fra undergrunden.
Oplæg
I dette oplæg blive teorien bag kvantecomputere forklaret, samt indflydelsen kvantecomputere har på videnskaben og verden.
Oplæg
Oplev en workshop, hvor din gymnasieklasse kan lære at tracke satellitter med en mobil jordstation, samt høre om det spændende studenterprojekt DISCO - DanIsh Student Cubesat prOgramme.
Oplæg
Lys er et vigtigt emne såvel i folkeskoleundervisningen som i gymnasiet. Der er mange flotte eksempler på lysfænomener - ikke mindst på himlen.
Oplæg
I denne workshop lærer eleverne, hvad kunstig intelligens er og hvordan den fungerer, og de skal selv prøve at bruge AI til at styre en simpel robot. NB! Workshoppen varer 4 timer.
Oplæg
Vi står på tærsklen til at blive en permanent rumrejsende civilisation. Hvad betyder det for menneskehedens fremtid?
Arrangement
En workshop dag på læreruddannelsen Odense for 8-10 folkeskoleklasser. Workshoppen vil omhandle praktisk og eksperimentelt arbejde omkring forstyrrelser i de naturlige kredsløb.
Arrangement
Naturens balance - Om økosystemer, nøglearter og invasive arter. Naturvidenskabsfestival 2024 på Den Blå Planet
Arrangement
Oplev naturvidenskab der ændrer verden og oplev et naturvidenskabeligt show udført af skolens elever.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Vi inspirerer dig, som inspirerer! Du får idéer og ny viden til, hvordan du kan skabe engagerende naturfagsundervisning af høj kvalitet.

Skip to content