Oversigt

Oplæg og arrangementer i uge 39

  • Område

  • Vis kun

  • Niveau

  • Emneord

  • Ryd søgning
Oplæg
Hvordan kan jeg bruge min smartphone til at forbedre lyden omkring mig?
Arrangement
Hjælp os med at vurdere vores strand. Hvordan står det til med ålegræs og liv på Amager Strand? Vi laver undersøgelser i vandet og på stranden.
Oplæg
Astrokemi beskæftiger sig med kemiske processer i rummet. Oplægget omhandler, hvordan simuleringer på en computer kan hjælpe med at undersøge og forstå disse processer.
Oplæg
Teoretisk og praktisk undervisningsforløb om autonome biler med fokus på 2.g fysikpensum. NB! Workshoppen varer 4 timer.
Oplæg
Identifikation og resistensbestemmelse af bakterier i forbindelse med infektioner
Arrangement
Vidste du, at Danmarks slotte og herregårde i høj grad består af genbrugsmaterialer? Med vores unikke materiale kan I undersøge herregårdenes historiske genbrug hjemme i klassen.
Arrangement
Kombinér store filmoplevelser med sjov og inspirerende naturnørderi på BUSTERs festivalplads, hvor der både er biograftelt, workshops og sjove udendørsaktiviteter i naturen.
Arrangement
Der skal bygges i systemer, i former og formater, hvor symmetri og mønstre er i centrum. Vi bygger højt, vi bygger langt, vi bygger vildt - vi bygger i pap, vi bygger med kapla.
Oplæg
På Mars kører roveren Perseverance rundt for at analysere overfladen, sten og undersøge mikrobielt liv. Men hvordan er vi sikre på, at billederne roveren sender er sande?
Oplæg
Stjernerne indgår i et kosmisk kredsløb, der leder til dannelsen af de fundamentale byggesten, som er nødvendige for livets opståen.
Oplæg
Spis 100 g bælgfrugt og mindre kød om dagen. Er det godt eller skidt, når man ikke har taget højde for antinæringsstoffer i bælgfrugter til denne anbefaling?
Arrangement
Gentagelser er overalt i naturen. Vi kender det fra årstidernes skiften, som hver gang bringer noget nyt og alligevel genkendeligt. Cyklusser og genbrug indgår alle steder.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Vi inspirerer dig, som inspirerer! Du får idéer og ny viden til, hvordan du kan skabe engagerende naturfagsundervisning af høj kvalitet.

Skip to content